Logotip comissio de la dignitat

CAT - CAST - EN - EUSK - FRA - GAL

Amb la col·laboració de...


gencat

aac


Col·labora amb la Comissió

Per a tots els que voleu i podeu ajudar-nos econòmicament, el Compte Corrent de la Comissió de la Dignitat és el següent:

banc sabadell
Banc Sabadell 2013-0646-16-0200796824


Homenatge a Companys Visca la llibertat. Litografia d'Antoni Miró
Contribueix a erigir el monument en homenatge nacional a Lluís Companys a Barcelona fent una aportació al CC de Catalunya Caixa 2013-0628-47-0200140106 o adquirint una d’aquestes litografies. Clica per a més informació.


Homenatge a Companys Textos de les intervencions dels cònsols de França i Alemanya

29/01/2014

Ahir es va celebrar amb la sala plena de gom a gom la nit de la Memòria amb la presència del Conseller de Cultura Ferran Mascarell


Montsserrat Puig Antich, Josep Soler i Jordi Carbonell Premis Dignitat 2013. Foto. Roser Vilallonga Montsserrat Puig Antich, Josep Soler i Jordi Carbonell Premis Dignitat 2013. Foto. Roser Vilallonga
La Comissió de la Dignitat homenatja Jordi Carbonell, Josep Soler i les germanes de Puig Antich en la Nit de la Memòria 2014


Mascarell: "ens en sortirem perquè la gent ho té clar" i denúncia els qui "posen pals a la roda del nostre futur"


En un acte que s'ha celebrat aquest vespre al Foment Martinenc, la Comissió de la Dignitat ha atorgat els Premis Dignitat a diverses persones significades per la seva lluita per les llibertats i la dignitat de Catalunya.
Llegir més

15/01/2014

Premis Dignitat 2013. Jordi Carbonell, Josep Soler i les germanes de Salvador Puig Antich.Enguany amb motiu de la Nit de la Memòria la Comissió de la Dignitat ha atorgat el Premi Dignitat a les següents persones:

Al filòleg i polític Jordi Carbonell i Ballester, per la seva tasca científica en l’àmbit de la filologia i la història de la llengua catalana i per la constant i exemplar actitud cívica de la defensa de la nostra llengua, cultura i drets nacionals que el portà a ser expulsat de la universitat i a ser empresonat i torturat per voler declarar en català davant de la policia.
Llegir més
15/01/2014

El proper dia 28 de gener es celebrarà la Nit de la MemòriaUs convidem a participar el proper dia 28 de gener se celebrarà (dos quarts de vuit del vespre) a la sala d’actes de l’Orfeó Martinenc una nova edició de la NIT DE LA MEMÒRIA a l'Orfeó Martinenc.
Llegir més
24/12/2013

Noves representacions del musical Isavel a Girona el 265 i 26 de gener. Una obra de memòria històrica que recomana la Comissió de la Dignitat


Les properes representacions del musical seran els dies 25 i 26al Teatre Municipal de Girona.

També es preparen d’altres noves representacions a Palafrugell (8.2.2014), Terrassa (8.
Llegir més

15/10/2013

La Comissió de la Dignitat promou un monument a Barcelona en homenatge a Lluís Companys dissenyat per l'artista valencià Antoni Miró per suscripció popular


Disseny de la part superior del monument obra d'Antoni Miró Disseny de la part superior del monument obra d'Antoni Miró
En els 73 anys de l’afusellament del president Companys

 Avui fa 73 anys que va ser afusellat Lluís companys i encara resta pendent que l’Estat Espanyol assumeixi la seva responsabilitat en la deportació i posterior assassinat del President, com ja ho ha fet Alemanya i França.
Llegir més


30/08/2013

Crida a participar a la Via Catalana


 La Comissió de la Dignitat fa una crida a la ciutadania de Catalunya a participar a la cadena humana de la Via Catalana el dia 11 de setembre que enllaçarà el nostre país de sud a nord, en reafirmació del dret inalienable del nostre poble de decidir el nostr present i el nostre futur.
Llegir més
24/07/2013

La Comissi de la Dignitat fa saber que l'autor de les fotografies del Fons Argelers que es va adquirir per suscripció popular és Francesc Boix i el seu pare Bartomeu Boix.


Francesc Boix al despatx de la Humanité a París Francesc Boix al despatx de la Humanité a París
Aquest migdia s' ha celebrat al Cercle Artístic de Sant Lluc una roda de premsa amb assistència de moltes persones que van col·laborar a l'adquisició del Fons Argelers de fotografies de la guerra civil que serà dipositat a l'Arxiu Nacional de Catalunya.
Llegir més

03/07/2013

Comunicat de premsa sobre el nou incompliment del ministre de cultura Wert del compromís que va prendre de rertornar els documents que resten en sis mesos.Declaració de la Comiaaió de la Dignitat sobre l'incompliment del retorn dels papers de Salamanca.


La Comissió de la Dignitat denuncia l'enèsim incompliment per part del Govern Espanyol del retorn a Catalunya dels documents requisats el 1938-39 amb motiu de l'ocupació de Catalunya, arran de la guerra civil.
Llegir més
01/08/2013

Homenatge a la sindicalista catalana Isabel Vilà en el 170 anys del seu naixement al Carrer Nou de Calonge el dia 10 d'agost


La Comissió de la Dignitat s’adhereix i convida a participar a l’acte d’homenatge a Isabel Vila .
El dia 10 d’agost a les 11 del matí, al carrer Nou de Calonge (cantonada amb carretera de Romanyà), es desvetllarà una placa al carrer on va néixer l’heroica lluitadora social, feminista, líder sindicalista –la primera de Catalunya– i protagonista del “Foc de la Bisbal”, Isabel Vila.
Llegir més
03/04/2013

La comissió de la Dignitat i l'Ajuntament de Barcelona convida a tothom a participar en l'acte de restitució de la dedicatòria original del monument a la proclamació de la República Catalana feta per Francesc Macià, que va ser mutilada pel franquisme.


Francesc Macià Proclamant la República Catalana Francesc Macià Proclamant la República Catalana
Una flor per la República Catalana.
Acte de restitució del monument erigit el 14 d’abril de 1933 al cim del Tibidabo al peu de l’antena de Ràdio Barcelona. El monument obra de l’arquitecte Nicolau Rubió i Tudurí té un relleu de bronze de l’escultor Àngel Tarrac.
Llegir més

1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
...19>
Vols rebre tota la informació permitent a qualsevol novetat de l'acció diària de la Comissió de la Dignitat?

Apunta't al següent formulari i rebràs totes les notícies més importants sobre les ressocions que es vagin produint

(c) 2008 Comissió de la Dignitat - G62963434 - Carrer Rossello 198, 4t, 08008 Barcelona - 625370661  /  665727329 - Contacte - Crèdits