Logotip comissio de la dignitat

CAT - CAST - EN - EUSK - FRA - GAL

Amb la col·laboració de...


gencat

aac


Col·labora amb la Comissió

Per a tots els que voleu i podeu ajudar-nos econòmicament, el Compte Corrent de la Comissió de la Dignitat és el següent:

banc sabadell
Banc Sabadell 2013-0646-16-0200796824


Homenatge a Companys Visca la llibertat. Litografia d'Antoni Miró
Contribueix a erigir el monument en homenatge nacional a Lluís Companys a Barcelona fent una aportació al CC de Catalunya Caixa 2013-0628-47-0200140106 o adquirint una d’aquestes litografies. Clica per a més informació.


Homenatge a Companys Textos de les intervencions dels cònsols de França i Alemanya

10/07/2015

La Comissió de la Dignitat fa un acte a París per a denunciar que a 75 anys de l'ocupació de França pels Nazis l'Estat espanyol no ha reconegut la responsabilitat per l'assassinat del president Companys ni retorna els documents requisats a la Generalitat


Intervinets a l'Acte Toni Strubell,   i Intervinets a l'Acte Toni Strubell, i

06/05/2015

La Fundació Irla atorga el Premi Memorial Francesc Macià a la Comissió de la Dignitat


Toni Strubell i Josep Cruanyes recollint el premi en nom de la Comissió Toni Strubell i Josep Cruanyes recollint el premi en nom de la Comissió
La Fundació Irla atorgà en la categoria d’entitats el Premi Memorial Francesc Macià a la Comissió de la Dignitat per haver destacat per la seva acció social en favor de la llengua, la cultura o la nació catalanes i en la categoria personal a Santi Vidal.
Llegir més

01/04/2015

Demanem al Govern espanyol que retorni els documents requisats a París pels nazis a la Generalitat el 1940, com ho han fet els reis d'Holanda amb un quadre de Joris van der HaagenEnguany fa 75 anys de l’ocupació de París pels Nazis en que es va precintar la seu de la Generalitat a l’exili a aquella capital, intervenint documentació del govern català que va ser lliurada a l’ambaixada espanyola franquista i traslladada a Madrid.
Llegir més
03/02/2015

Manifest sobre l'estat del retorn dels papers de Catalunya en els 76 anys de la requisa.


  

                Manifest en els 76 anys de la requisa dels Papers de Salamanca

                                                    28.
Llegir més


23/12/2014

La Comissió de la Dignitat us desitga un Bon Nadal i un 2015 més lliure05/12/2014

Arriba una nova tramesa de documents, però el ministre WERT incompleix la llei una vegada més

COMUNICAT DE LA COMISSIÓ DE LA DIGNITAT


La Comissió de la Dignitat vol remarcar que aquesta nova tramesa de documentació, per bé que incompleta, és un nou triomf de la lluita de la ciutadania catalana, duta a terme des de 2002, quan la ministra de Cultura del PP, Pilar del Castillo, va dir que no es parlaria més d’aquesta qüestió i que no es lliuraria “ni un paper” a Catalunya.
Llegir més
30/10/2014

La Comissió de la Dignitat Convida a la ciutadania catalana a participar a la votació del 9N


La Comissió de la Dignitat adherida al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, crida a la ciutadania catalana a participar activament a la votació del dia 9 de novembre 9H.
Defensem la sobirania del poble català per a decidir el seu futur i condemnem l’actitud del govern espanyol de voler obstruir i criminalitzar l’exercici dels drets democràtics.
Llegir més

03/09/2014

La Comissió de la Dignitat fa una crida a la massiva participació de la ciutadania a l’acte de Barcelona de l’Onze de setembre de la Via Catalana 2014 que convoca l’ANC i l’Òmnium Cultural.


DECLARACIÓ DE LA COMISSIÓ DE LA DIGNITAT.

La Comissió de la Dignitat que s’ha adherit al Pacte Nacional pel Dret a Decidir i fa una crida a la massiva participació de la ciutadania a l’acte de Barcelona de l’Onze de setembre de la Via Catalana 2014 que convoca l’ANC i l’Òmnium Cultural.
Llegir més
05/08/2014

Condemnem d'atemptat contra el monument al President Companys al Tarròs


Destrosses al monument del Tarròs Destrosses al monument del Tarròs
La Comissió de la Dignitat condemna l'atemptat contra el monument al President Lluís Companys que el poble del Tarròs té dedicat al nostre president.


A més d'urna bretolada és un atac contra la memòria del president que va ser assassinat pel franquisme que volia anorrear el que som i la nostra voluntat de ser, i també la memòria de totes aquelles persones que van perdre la vida o van patir la persecució de la dictadura en la lluita per les nostres llibertats.
Llegir més

24/07/2014

El Consell de l'Advocaia Catalana dóna suport a la reclamació de la restitució de la documentació del Departament de Justícia, els tribunals catalans que el ministeri de cultura es nega a retornarAcord del Ple del Consell de l'Advocacia Catalana  del 30 de juny de 2014.
Es dóna compte de la sol•licitud efectuada per la Comissió de la Dignitat per a que el Consell es pronunciï en suport del procés de retorn a Catalunya dels documents requisats el 1939 i que es troben al dipòsit de l’arxiu de Salamanca.
Llegir més
<1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
...23>
Vols rebre tota la informació permitent a qualsevol novetat de l'acció diària de la Comissió de la Dignitat?

Apunta't al següent formulari i rebràs totes les notícies més importants sobre les ressocions que es vagin produint

(c) 2008 Comissió de la Dignitat - G62963434 - Carrer Rossello 198, 4t, 08008 Barcelona - 625370661  /  665727329 - Contacte - Crèdits