Logotip comissio de la dignitat

CAT - CAST - EN - EUSK - FRA - GAL

Amb la col·laboració de...


gencat

aac


Col·labora amb la Comissió

Per a tots els que voleu i podeu ajudar-nos econòmicament, el Compte Corrent de la Comissió de la Dignitat és el següent:

banc sabadell
Banc Sabadell 2013-0646-16-0200796824


Homenatge a Companys Visca la llibertat. Litografia d'Antoni Miró
Contribueix a erigir el monument en homenatge nacional a Lluís Companys a Barcelona fent una aportació al CC de Catalunya Caixa 2013-0628-47-0200140106 o adquirint una d’aquestes litografies. Clica per a més informació.


Homenatge a Companys Textos de les intervencions dels cònsols de França i Alemanya

Darrer concert de comiat del grup Al tall a Catalunya

Dimarts, 29.1.2013. 18:48h

La comissió de la Dignitat us crida a assistir al concert de comiat del grup musical al Tall el dia 14 de febrer a l’Auditori de Barcelona a les 21 H.

És el concert de comiat d’aquest grup que va rebre la distinció del Premi Dignitat per la seva trajectòria en defensa de la nostra llengua i cultura i la contribució a la memòria històrica del nostre poble. Amb la nostra presència massiva els hem de retre homenatge per aquesta feina feta i l’obra que ens han deixat.

AL TALL a L’Auditori de BARCELONA
14 DE FEBRER DE 2013
21 h.

Des que van anunciar la voluntat de posar el punt i final a la seva llarga i decisiva carrera, les mostres d’afecte i reconeixement cap als patriarques del folk al País Valencià han estat nombrosíssimes i constants. El grup que encapçalen Vicent Torrent i Manuel Miralles –que no han perdut l’oportunitat per manifestar que, tot i la
satisfacció pel camí fet, hi ha encara moltíssima feina en el camp de la música tradicional– ja s’han anat acomiadant del seu fidel públic a Gandia i Morella.
I ho fará proximanent en altres poblacions del País Valencià.

A Barcelona, fruit de la col•laboració entre L’Auditori i els festivals Tradicionàrius i BarnaSants, oferiran una festa de comiat al públic que promet ser sonada, ja que hi participaran una pila de músics amics, deixebles i companys de viatge. A la sala Pau Casals de L’Auditori hi sonarà bona part d’un repertori que ja forma part de la història i del patrimoni col•lectiu (“Tio Canya”, “Cant de Maulets”, “Cançó de la llum”, “Lladres”...) i que cantaran una llarga llista de convidats. Començant, com no podia ser d’altra manera, per Miquel Gil, aquell jovenet de Catarroja que va endinsar-se en la música tradicional en el si d’Al Tall el 1975 i que avui és un dels valors més ferms de tot el folk mediterrani. També hi participaran Jaume Arnella, Isidor Marí, Jordi Fàbregas, Josep Ribera ‘Titot’, Xavi Sarrià i Miquel Gironès d’Obrint Pas –el grup de l’escena actual que podríem dir que millor ha recollit la flama de les reivindicacions d’Al Tall–, el provençal Jan Maria Carlotti –el músic que els va connectar amb l’entorn mediterrani de la ripproposta–,Jaume Ayats amb La Nova Euterpe, una colla de dolçainers dirigida per Pau Puig i una secció de vent liderada pel saxofonista Eladio Reinon.
Per a la presentació d’aquest emotiu concert, els integrants del grup Al Tall ja han fet públic aquest manifest: “Donarem les gràcies al nostre públic, que ens ha fet ser qui som, i a tots els que corporativament o personalment ens han ajudat a connectar amb la terra. Us deixem les nostres cançons; amb elles, sempre ens tindreu entre vosaltres”.
(Falta ressenyar la guitarra i cordes de Toni Xuclà)

Per a mes informació o concertar entrevista:
AL TALLVols rebre tota la informació permitent a qualsevol novetat de l'acció diària de la Comissió de la Dignitat?

Apunta't al següent formulari i rebràs totes les notícies més importants sobre les ressocions que es vagin produint

(c) 2008 Comissió de la Dignitat - G62963434 - Carrer Rossello 198, 4t, 08008 Barcelona - 625370661  /  665727329 - Contacte - Crèdits